Chef d´Hôtel
Υπό την καθοδήγηση του Σεφ Αυλωνίτη, τα εστιατόριά μας ενσωματώνουν μια φιλοσοφία που παντρεύει τα φρέσκα, ντόπια προϊόντα με τη γαστρονομική τέχνη. Κάθε πιάτο είναι αποτέλεσμα σχολαστικού σχεδιασμού προκειμένου να αναδείξει τις εκρηκτικές γεύσεις της πλούσιας κερκυραϊκής γαστρονομικής παράδοσης σε συνδυασμό με διεθνείς επιρροές. Με σεβασμό στην ποιότητα και την αυθεντικότητα, ο Σεφ μας και η ομάδα του παρουσιάζουν με υπερηφάνεια εξαιρετικές γευστικές εμπειρίες που συναρπάζουν τον ουρανίσκο και αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις.
Είτε απολαύσετε ένα ρομαντικό δείπνο επιλέγοντας την εκλεπτυσμένη ιδιωτική γαστρονομική μας εμπειρία Eros Dinner, είτε γευτείτε μεσογειακά πιάτα στο παραθαλάσσιο εστιατόριό μας Paralia, είτε χαρείτε ένα χαλαρό γεύμα στο μπαρ της πισίνας μας, να είστε βέβαιοι ότι η γαστρονομική μας αριστεία θα μετατρέψει την γαστρονομική σας εμπειρία σε ένα αξέχαστο γευστικό ταξίδι.
Στο Aeolos Beach Resort, σας προσκαλούμε να απολαύσετε την πεπτουσία των γαστρονομικών θησαυρών της Κέρκυρας υπό την επιμέλεια του Σεφ μας Κώστα Αυλωνίτη και την ταλαντούχα ομάδα του, με την υπόσχεση ότι κάθε μπουκιά θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.