Chef d´Hôtel
Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στη μαγειρική, ο Chef Στατήρης Κωνσταντίνος ηγείται της γαστρονομικής ομάδας μας στο Aeolos Beach Resort, συνδυάζοντας αυθεντικότητα και δημιουργικότητα. Απόφοιτος των Κρατικών ΙΕΚ Τουρισμού, με εμπειρία στις επαγγελματικές κουζίνες της Γαλλίας και της Ισπανίας, φέρνει διεθνείς επιρροές στις δημιουργίες του, παραμένοντας πάντα αφοσιωμένος στις ελληνικές και κερκυραϊκές γεύσεις.
Με βαθιά γνώση της μεσογειακής κουζίνας και αφοσίωση στην ποιότητα, καθοδηγεί μπριγκάτα του ξενοδοχείου με ακρίβεια και έμπνευση. Η εμπειρία του στη ζαχαροπλαστική, οι οργανωτικές του δεξιότητες και η προσοχή στη λεπτομέρεια διασφαλίζουν ότι κάθε γεύμα παρασκευάζεται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής, γεύσης και παρουσίασης.
Στο Aeolos Beach Resort, ο Chef Στατήρης Κωνσταντίνος ανεβάζει την all-inclusive γαστρονομική εμπειρία σε άλλο επίπεδο, προσφέροντας στους επισκέπτες ένα ταξίδι στις αυθεντικές γεύσεις, τα φρέσκα υλικά και τις εκλεπτυσμένες τεχνικές—μέσα στο μοναδικό τοπίο της Κέρκυρας.







